Fel

Citrus Kardamom Kézszérum

Hidratációs Hős

A Fall Beauty O-Ward - O, az Oprah Magazin - nyertese, Kézszérumunk olyan ősi gyógyító erejű összetevőkkel van formulálva, mint a Sütőtök Gyümölcs Kivonat, Édesgyökér és tudományosan továbbfejlesztett Svájci Alma Őssejtek. Kézszérumunk táplálja, gyógyítja a bőrt és lassítja a bőröregedés jeleit, miközben a fiatalos illat felébreszti az érzékeket.

AHOGY AZT NÁLUK IS LÁTHATTAD

Egyszerű rituálék

Az alaposan átgondolt rituálék a csomagolás első oldalán, középen találhatók meg, hogy megragadják az érzékeket. Merülj el mélyen a relaxációba nyugtató rituáléinkkal, amelyek tudatosan választott jótékony hatásokat közvetítenek.

Valaha volt legszebb bőröd

A legjobb, természetes alapanyagokat használjuk az őszinte eredményekért. Gondos odafigyeléssel kifejlesztett testápoló termékcsaládunk úgy lett megalakotva, hogy kívül-belül ragyoghass. Termékeink mentesek parabénektől, petrolkémiai anyagoktól, szintetikus illatanyagoktól + festékektől, GMO + glutén mentesek. 2004 óta tiszta, vegán, állatkísérlet mentes, természetes eredetű, organikus, fair-trade alapanyagokkal dolgozunk.

Jobb a testednek. Jobb a Földnek.
Nincs engedélyed regisztrálni

Reset Password