Fel

Hidratáló Lábkrém

Citrus Kardamom

Ez a gazdag lábkrém ősi gyógyító erejű összetevőkből készült, mint az Aloe, a Papaya Kivonat, a Tamanu Olaj és a Shea Vaj. Hidratálja,nyugtatja, puhítja és mélyrehatóan ellazítja a száraz, igénybevett lábat, miközben a fiatalos illat felemeli az érzékeket.

CITRUS KARDAMOM

ERŐSÍTŐ. FIATALÍTÓ. FOKOZZA AZ ÉRZÉKEKET.

A fiatalító Citrus felfrissít, miközben a meleg Kardamom védi a bőrt.

FŐ ÖSSZETEVŐ

Marula Olaj

Esszenciális zsírsavakban, antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Könnyen beszívódik, táplált, telt, rugalmas és feszes bőrt eredményez.

Shea Vaj

A, E és F vitaminnal, illetve zsírsavakkal táplálja a bőrt. A Shea Vajban megtalálható fenolos komponensek – amelyek közül a legnagyobb mennyiségben a galluszsav van jelen – antioxidáns tulajdonságukról ismertek.

Mézbokor Kivonat

A dermális és epidermális rétegekbe behatolva csökkenti a bőrgyulladást és eltávolítja a szabadgyököket, miközben szembeszáll a bőröregedéssel.

A rituálé

Egy kis adag lábkrémet dörzsölj össze a tenyereid között, hogy felszabaduljon az illat. Bőségesen vidd fel a lábkrémet a lábfejekre és masszírozd bele a bőrödbe különös figyelmet fordítva a száraz bőrterületekre, úgymint a sarkak vagy az elülső talppárnák. Kényeztesd magad ezzel a rituáléval és gondold át, az életed melyik területe igényel több odafigyelést.

Jobb a testednek. Jobb a Földnek.
Nincs engedélyed regisztrálni

Reset Password