Fel

Hidratáló Kéz- és lábkrém

Citrus Kardamom

Vegán, organikus kéz- és lábápoló termékek. Termékeink az ősi gyógyító erejű összetevőkkel támogatják a bőrt. Lábkrémünk hidratálja,nyugtatja, puhítja és mélyrehatóan ellazítja a száraz, igénybevett lábat. Kézkrémünk hidratálja, puhítja a száraz bőrt és lélegző védőréteggel vonja be. Kézszérumunk táplálja, helyreállítja a bőrt és lassítja a bőröregedés jeleit. Összes termékünk fiatalító illatával felemeli az érzékeket.

CITRUS KARDAMOM

ERŐSÍTŐ. FIATALÍTÓ. FOKOZZA AZ ÉRZÉKEKET.

A fiatalító Citrus felfrissít, miközben a meleg Kardamom védi a bőrt.

FŐ ÖSSZETEVŐ

Marula Olaj

Esszenciális zsírsavakban, antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Könnyen beszívódik, táplált, telt, rugalmas és feszes bőrt eredményez.

Shea Vaj

A, E és F vitaminnal, illetve zsírsavakkal táplálja a bőrt. A Shea Vajban megtalálható fenolos komponensek – amelyek közül a legnagyobb mennyiségben a galluszsav van jelen – antioxidáns tulajdonságukról ismertek.

Mézbokor Kivonat

A dermális és epidermális rétegekbe behatolva csökkenti a bőrgyulladást és eltávolítja a szabadgyököket, miközben szembeszáll a bőröregedéssel.

A rituálé

Dörzsölj össze tenyeredben egy kis kézkrémet, hogy felszabaduljanak az illatok. Masszírozd át vele alaposan a kezeidet, amíg ez a védőréteg teljesen be nem szívódik a bőrödbe. További tápláló hatás eléréséhez használd a Kézszérumunkat. Kényeztesd magad ezzel a rituáléval és fontold meg hogyan állíts fel határokat, hogy közben mégis nyitott maradj.

Hand & Foot care

Fedezd fel kéz- és lábápolóinkat

No products were found!

Jobb a testednek. Jobb a Földnek.

Reset Password