Fel

Manikűr & pedikűr kellékek

Mindig kezd biztos alapokkal. A gyönyörű manikűr és pedikűr az egészséges, rugalmas körmökkel kezdődik. A SpaRitual® a manikűr és pedikűr kellékek kifinomult kollekcióját kínálja, hogy megfelelően táplálhasd a körömbőrt, erősíthesd a körmöket és makulátlan színekkel díszíthesd a körmöket. A körömápoló termékeinkkel is hűek maradunk céljainkhoz, hogy olyan termékeket állítsunk elő, amelyek az embereknek és a földnek egyaránt előnyösebbek. Így minden termékünk 100 % vegán, valamint DBP-től, toluoltól, formaldehidtől és formaldehid származékoktól mentes.

Alaplakk és körömerősítő

A SpaRitual alaplakkok és körömerősítők erős körmöket építenek és makulátlan alapot biztosítanak a színt adó körömlakknak.

FEDŐLAKKOK ÉS GYORSSZÁRÍTÓK

A SpaRitual gyorsszárító fényes, töredezettség mentes fedést biztosít és másodpercek alatt megszárad, fantasztikusan csillogóvá varázsolva a körmöket.

KÖRÖMBŐRÁPOLÁS

Behatol a köröm szerkezetébe, hogy kondícionálja a körömbőrt és elősegítse az egészséges körömnövekedést. Esti kankalin, szőlőmag és aloe olaj keverékével formulálva. A gyömbér és fuji-alma kivonatok illatával felfrissíti a körmöket.

LEMOSÓ, KÖRÖMLAKK HIGÍTÓ, FERTŐTLENÍTŐ

A SpaRitual körömlakklemosó, fertőtlenítő folyadék és körömlakkhígító tökéletes társak a körömápolásban.

RESZELŐ

Ergonómikus és biológiailag lebomló körömreszelők az extra sima, precíziós formázáshoz a természetes hatású körmökért.

Jobb a testednek. Jobb a Földnek.

Reset Password