Fel

Körömlakk

100% Vegán és DBP, toluol, kámfor, formaldehid és formaldehid származékoktól mentesek

Minden termékünk, így exkluzív körömlakkjaink is 100% vegán összetevőkből készültek, nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket és nem teszteltük őket állatokon. Mentesek a DBP-től, toluoltól, formaldehidtől és formaldehid gyantától. A biztonságos összetevők, a környezetbarát formulák, a környezettudatosság és az állatkisérletek elutasítása fontos pillérei a márkának. A SpaRitual a fenntarthatóság mozgalmának élvonalában volt és van a mai napig. Körömlakkjainkat öt csillagos hotelekben és exkluzív szalonokban használják, ahol fontos a termékek és az összetevők minősége.

VEGÁN KÖRÖMLAKKOK

Körömlakkjaink 100% vegán összetevőkből készültek, nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket és nem teszteltük őket állatokon. Mentesek a DBP-től, toluoltól, kámfortól, formaldehidtől és formaldehid gyantától.

GOLD® EXTRA TARTÓS RUGALMAS MANIKŰR RENDSZER

A SpaRitual GOLD technológia egy rugalmas színrendszer, ami együtt hajlik a körömmel, így megduplázza a manikűr tartósságát. Nincs szükség UV lámpára. Nincs szükség kényelmetlen eltávolításra – csak pihentető, relaxáló spa manikűrre.

VEGÁN TÁPLÁLÓ KÖRÖMLAKKOK

Az új ALL-IN-ONE Mindent Egyben formulája fejlett oxigéntechnológiát, vörös teát és tengeri moszat kivonatokat tartalmaz, melyeknek hatására a köröm erősebb, hidratáltabb és revitalizáltabb lesz.

UTOLSÓ DARABOK %

Utolsó elérhető darabok a készlet erejéig!

EFFEKT FEDŐLAKKOK

Varázsold különlegessé manikűrödet effektet adó fedőlakkjainkkal!

Nail looks

Körömfestések

Inspirálódj Pinterest oldalunk segítségével, ahol valódi, festett körmöket böngészhetsz, hogy megtalálhasd kedvenc színeidet.


Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minden körömlakkunkhoz modell képet is mutathassunk valós körmökön, hogy még könnyebb legyen a választás. Minden esetben jelezzük a kép forrását, ha az rendelkezésünkre áll. Kérünk, ha valamelyik képünknél nem látod a kép forrását, jelezd felénk, hogy azt pótolhassuk.

Jobb a testednek. Jobb a Földnek.
Nincs engedélyed regisztrálni

Reset Password