Fel


Ünnepi ajánlataink

Közeledve az ünnepekhez mindenki megérdemel egy kis gondoskodást. Ajándékozd meg önmagad, szeretteidet és közben segíts azokon, aki rászorulnak a segítségre.

Készülj az új évre, frissítsd fel körömlakkjaidat vegán luxustermékekkel és élvezd az ezzel járó kedvezményeket. Válogass a több, mint 120 elérhető színből egészen december végéig.

Olvass tovább, hogy még többet tudj meg.

5 Mentes, 100% Vegán & Állatkísérlet mentes

A gyönyörű manikűr és pedikűr az egészséges, rugalmas körmökkel kezdődik.

A SpaRitual márka vegán körömlakkjaival a piacon elsők között tűzte ki célul a körmök védelmét és egészségét, az állatok és Földünk védelmét – miközben olyan kifinomult és gazdag színpalettát hoz létre, amelynek a szakmabeliek és az otthoni szépségápolás hívei is folyamatos bizalmat szavaznak.

"Nagyszerű vegán körömlakk, nem toxikus összetevők, az ára ugyan magasabb, de megéri. Könnyedén felkenhető a körmökre, napokig rajta marad mindenféle kopás nélkül. Most, hogy a vírus miatt mindannyian magunk csináljuk a körmünket, ez a termék a megfelelő választás!"

Annie N

"Talán a lehető legjobb összetételű, nem csak a vegán, de BÁRMILYEN körömlakkok közül, amit eddig találtam. Az állaguk TÖKÉLETES. Más márkák lakkjai vagy túl hígak vagy túl sűrűek, így nehéz velük egy szép egyenletes réteget létrehozni. Úgy érzem a SpaRituallal nagyon könnyű a megfelelő réteg kialakítása. Ezzel egy réteg is két rétegnek tűnik -- és tartós is. Ez egy nagyon szép szén szürke szín és jól néz ki, de minden más színnel is elégedett voltam, amit már próbáltam a márkától. Kifejezetten ajánlom a SpaRitualt!

Ms. Tissa

"Igazán minőségi körömlakk, nagyon szép a fedése, könnyen lehet vele dolgozni. Száradása olyan átlagos gyorsaságú, viszont nagyon tartós, akár 3-4 napot is bír. Én nagyon szeretem!"

knoemi88


Ünnepi ajánlataink

3-at fizet 4-et kap,
4-et fizet 6-ot kap,
vagy
6-ot fizet 12-t kap & ajándék öko-bambusztálca.

Válassz a Vegán Körömlakkok, az Effekt Fedőlakkok, és Utolsó darabok kategóriákból, a több, mint 120 elérhető színből.

 

Kód nem szükséges. Csak tedd a kívánt színeket a kosaradba. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.

Promóció vége: December 31. 24:00


Most vásárlásoddal másokon is segítesz.
Szeretnénk az idei ünnepeket még különlegesebbé tenni, ezért a decemberi bevételünk 10%-át a XXX nonprofit alapítvány részére adományozzuk.


Kellemes vásárlást!

Jobb a testednek. Jobb a Földnek.

Reset Password