Fel
Brand story
A márka története

A tiszta szépség, a spa kultúrája és az otthoni bőrápolás művészete ihlette a 2004-ben megalapított SPARITUAL márkát. Az otthoni bőrápolás rituáléján alapuló fenntartható, vegán szépségápolási márka vagyunk. Hisszük, hogy a lelassulással való megérkezés önmagunkhoz az út a felvilágosodáshoz. Elkötelezettek vagyunk a tiszta, toxikus anyagoktól mentes termékek előállítása iránt a spa szakmában dolgozók és az otthoni bőrápolást követőknek egyaránt. Gyökereink az ősi és jelenlegi spa gyógyító hagyományokig nyúlnak vissza, amely az öngyógyítás igazi forrása. Termékeink és programjaink szándékkal úgy lettek kialakítva, hogy összekössenek Téged a Slow Beauty Rituálékkal, hogy elősegítsék a relaxációt, tápláljanak és elirányítsanak a teljesség állapotához. A természetben megtalálható legjobb összetevőket hozzuk el Neked, és kézzelfogható és praktikus tanácsokat adunk a lelassuláshoz és hogy felvedd életed természetes ritmusát.

Hiszünk abban, hogy amivel külsőleg tápláljuk bőrünket, ugyanolyan fontos, mint amit táplálékként elfogyasztunk. A termékeink vegán összetevőkből – köztük igazoltan bio és fair trade növényi alapanyagokból – készülnek, mentesek a parabénektől és a kőolajszármazékoktól.

A körömlakkok és a körömápoló elixíreink is vegán alapelvek szerint készülnek, és mentesek a DBP-től, toluoltól, formaldehidtől és formaldehid gyantától. A biztonságos összetevők, a környezetbarát formulák, a környezettudatosság és az állatkísérletek elutasítása fontos pillérei a márkának. A SpaRitual a fenntarthatóság mozgalmának élvonalában volt és van a mai napig.

Engedd át magad a SpaRitual filozófiájának, és csatlakozz hozzánk!

Légy SpaRituális! Igazi, maradandó szépség a felgyorsult világban.

Megbízható partner a világ vezető spa-iban

Tiszta, károsanyagoktól mentes, professzionális és kiskereskedelmi test- és körömápoló termékeket gyártunk. Termékeinkkel, programjainkkal és elkötelezett ügyféltámogatásunkkal jelentősen szeretnénk hozzájárulni a spa kínálatának kialakításához és a kiskereskedelmi eladásokhoz, hogy megbízható alapot biztosítsunk vállalkozásodnak.

Kezeléseinket és/vagy kiskereskedelmi SpaRitual termékeinket olyan világszínvonalú hotelek és szalonok választották kínálatukba, mint a Four Seasons Gresham Palace Budapest, Corinthia Royal Spa, Ensana Thermal Margitsziget, Turcsányi Ivett, Spirit Nail Spa, Masculin Salon és mások.

Szakmabeliek és viszonteladók érdeklődését a megrendeles@sparitual.hu email címre várjuk.

Jobb a testednek. Jobb a Földnek.
Nincs engedélyed regisztrálni

Reset Password