Fel

KÉRDÉS ESETÉN FORDULJ HOZZÁNK BIZALOMMAL

Email: info@sparitual.hu

1. Milyen fizetési módot választhatok?

Online bankkártyás fizetés lehetséges MasterCard és Visa kártyákkal, utánvétes fizetés bankkártyával vagy készpénzzel (az utánvétes fizetés díja minden esetben, ingyenes kiszállítás esetében is egységesen 330 Ft), illetve banki átutalás. Banki átutalás esetén az átutalás feldolgozási ideje 2-3 munkanap is lehet. Amennyiben 8 munkanapon belül nem érkezik meg a rendelés összege a bankszámlánkra, akkor a rendelést automatikusan töröljük a rendszerünkből.

2. Módosíthatok a már leadott rendelésemen?

A csomagod szállításra való összekészítéséig segítségünkkel bármikor módosíthatod rendelésedet, törölhetsz vagy hozzá is adhatsz termékeket a megrendelésedhez. Amennyiben módosítani szeretnéd megrendelésed, lépj velünk kapcsolatba az info@sparitual.hu email címen.

3. Mennyi idő alatt érkezik meg a csomagom?

Azon dolgozunk, hogy rendelésed beérkezésétől számítva 1-2 munkanapon belül átadjuk csomagodat a futárszolgálatnak, amelyet a GLS másnap házhoz szállít vagy bekerül a foxpost automatába. A csomagod futárszolgálatnak való átadásakor emailben értesítünk a csomag nyomonkövetéséről és várható kiszállítási/átvételi idejéről. Banki átutalással történő fizetés esetén ez 2-3 munkanappal tovább is tarthat.

4. Mennyi a szállítási díj?

20 000 Ft-ot meghaladó rendelések esetén a kiszállítás ingyenes. Ha az ingyenes szállítást nem házhozszállítással, hanem Foxpost csomagautomatába kéred, jelezd megrendeléskor a megjegyzésnél vagy vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon/emailben.

Foxpost automatába történő szállítás: 890 Ft

GLS házhozszállítás: 1290 Ft

5. Mennyi ideig küldhetem vissza a termékeket?

A vásárlás napjától számított 14 napig tudjuk visszavenni a termékeket amennyiben nincs más rendelkezés. A termékeket eredeti állapotukban, használat nélkül, sérülés mentesen és bontatlanul, az eredeti csomagolásban kell visszaküldeni. Az eredeti termékek mellé kapott ajándékokat szintén sértetlen állapotban vissza kell juttatni, a kedvezményként kapott ingyenes szállítási díj összege a visszatérítendő összegből levonásra kerül. Az eredeti szállítási díj – amennyiben volt – nem visszatérítendő.

A termékek vásárlási összegét 14 napon belül, visszatérítjük, amennyiben ezidő alatt a fent megjelölt állapotban a termékek visszajutottak hozzánk.

A visszaküldés szállítási díja a vevőt terheli. Az eredeti termékek mellé kapott ajándékokat szintén sértetlen állapotban vissza kell juttatni.

6. Van lehetőség termékek cseréjére?

Feltételezve, hogy a termék, amellyel nem vagy megelégedve nem volt használva, sérülésmentes, bontatlan és az eredeti csomagolásában van, akkor a vásárlás napjától számított 14 napig ki tudjuk cserélni. Kérjük, csomagold a vissza a terméket az eredeti dobozába és szállítási csomagolásába és add át őket a futárnak, amikor kiszállítja neked a csereként választott terméket.

Az eredeti szállítási díj – amennyiben volt – nem visszatérítendő. A csere szállítási díja a vevőt terheli.

Jobb a testednek. Jobb a Földnek.

Reset Password