Fel

Tavaszi Vásár


Lassíts le, találd meg önmagad.
Válassz egy egyéniségedhez illő körömlakkot, vagy kényeztesd bőröd testápoló termékeinkkel.

15 000 Ft feletti vásárlásodra 15%,

25 000 Ft feletti vásárlásodra pedig 25%

kedvezményt kapsz.

Az akcióban minden termékünk részt vesz!

 

Kód nem szükséges, a kedvezmény azonnal aktiválódik kosaradban, amint elérted a 15 000 Ft vagy a 25 000 Ft rendelési összeget. Csak tedd a kívánt termékeket a kosaradba. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.

Miért válaszd a SpaRitual körömlakkokat?
+
100% vegán, nem tartalmaz állati eredetű összetevőket
+
Nem voltak állatokon tesztelve
+
Úttörő a biztonságos összetétel tekintetében
+
Professzionális minőségűek
+
Kifinomult színpalettát kínálnak
Mit mondanak rólunk vásárlóink?

"Igazán minőségi körömlakk, nagyon szép a fedése, könnyen lehet vele dolgozni. Száradása olyan átlagos gyorsaságú, viszont nagyon tartós, akár 3-4 napot is bír. Én nagyon szeretem!"

knoemi88

"Eddigi életem legjobb körömlakkjai, több is van a birtokomban 🙂 Végre egy lakk, amelynek van tartóssága, és még "vegán" is. Mindenkinek meleg szívvel ajánlom. Tudom, h nem olcsó, de higgyétek el, megéri az árát, és minden évszakban szuper színekkel, sorozatokkal rukkolnak elő :)"

MissSzasa86

"(nem reklám, csak őszinte öröm) Pár napja olvastam egy cikket a körömlakkok kàros hatásairól. Annyira megdöbbentő volt szembesülni vele,hogy mèg egy ilyen jelentéktelennek tűnő dolog is hatással lehet pl a hormonok termelődèsére, hogy azonnal elkezdtem alternatív megoldások utàn kutatni. Így talàltam rà erre a màrkára, ami mentes a hàrom főgonosz anyagtól, ráadásul àllatkísèrleteket sem végeznek. Teszteltem őket és maximálisan elégedett vagyok, ràadàsul a kis hipochonder lelkem is megnyugodott. ^^ Szóval csajok, vigyàzzatok magatokra, és keresgèljetek természetes összetevőkből àlló kozmetikumokat! ✌🏻🌿"

zoeand.co

Kellemes vásárlást!

Jobb a testednek. Jobb a Földnek.

Reset Password