Fel

Tavaszi Vásár

Most vásárlásod mellé ilyen imádnivaló mini körömlakkokat (5 ml), és extra ajándékokat kaphatsz!
Legyen szó a hétköznapokról, a tavasz pasztell színeiről, valamilyen különleges alkalomról vagy a már sokak által várt nyár vibrálásáról, nálunk megtalálod a hozzá illő színt.

1.

Vásárolj 6 db körömlakkot (15 ml) és válassz mellé 2 db mini lakkot (5 ml) és 1 db Slow Beauty kollekció testápoló terméket ajándékba!
Ajándék értéke: 12 900 – 17 700 Ft
Vagy,

2.

Vásárolj 3 db körömlakkot (15 ml) és válassz mellé 1 db mini lakkot (5 ml) ajándékba!
Ajándék értéke: 2 950 Ft
Kuponkód nem szükséges, csak add a kosaradhoz a mini lakkokat és az extra ajándékokat. Az ajándékok mennyisége limitált, a készlet erejéig érhetők el.
Miért válaszd a SpaRitual körömlakkokat?
+
100% vegán, nem tartalmaz állati eredetű összetevőket
+
Nem voltak állatokon tesztelve
+
Úttörő a biztonságos összetétel tekintetében
+
Professzionális minőségűek
+
Kifinomult színpalettát kínálnak
Mit mondanak rólunk vásárlóink?

"Igazán minőségi körömlakk, nagyon szép a fedése, könnyen lehet vele dolgozni. Száradása olyan átlagos gyorsaságú, viszont nagyon tartós, akár 3-4 napot is bír. Én nagyon szeretem!"

knoemi88

"Eddigi életem legjobb körömlakkjai, több is van a birtokomban 🙂 Végre egy lakk, amelynek van tartóssága, és még "vegán" is. Mindenkinek meleg szívvel ajánlom. Tudom, h nem olcsó, de higgyétek el, megéri az árát, és minden évszakban szuper színekkel, sorozatokkal rukkolnak elő :)"

MissSzasa86

"(nem reklám, csak őszinte öröm) Pár napja olvastam egy cikket a körömlakkok kàros hatásairól. Annyira megdöbbentő volt szembesülni vele,hogy mèg egy ilyen jelentéktelennek tűnő dolog is hatással lehet pl a hormonok termelődèsére, hogy azonnal elkezdtem alternatív megoldások utàn kutatni. Így talàltam rà erre a màrkára, ami mentes a hàrom főgonosz anyagtól, ráadásul àllatkísèrleteket sem végeznek. Teszteltem őket és maximálisan elégedett vagyok, ràadàsul a kis hipochonder lelkem is megnyugodott. ^^ Szóval csajok, vigyàzzatok magatokra, és keresgèljetek természetes összetevőkből àlló kozmetikumokat! ✌🏻🌿"

zoeand.co

Kellemes vásárlást!

Jobb a testednek. Jobb a Földnek.
Nincs engedélyed regisztrálni

Reset Password